miércoles, 12 de mayo de 2010

Un bitllet pel camí de la societat.

-Perdoni m'agradaria que m'expliquessin una miqueta en què consisteix el camí que marca el recorregut de la societat. Les quatre coses més importants.

- D'acord; miri primer s'haurà d'anar a l'escola fins acabar l'ESO, seria recomanable seguir fins a batxillerat. Un cop aquí s'elegeixi la carrera professional, quan s'acabi es començarà a treballar d'això. Busquis m'entres estant, cap al primer any de carrera, una persona amb la qual vulgui tenir-hi una relació estable. Un cop acabada la carrera, com deia abans, vagi a viure amb la seva parella. Compre-vos un pis, tingueu fills. Eduqueu-los tan bé com podeu i expliqueu-li's el camí d'aquest recorregut.
Normes; no es pot mentir, si es té una parella s'ha de respectar, si té aquesta parella vagi amb ella allà on vulguin els dos però sobretot sempre junts. Mai per separat, per suposat sigues fidel en els teus actes, paraules i sobretot no siguis independent de la teva parella. Estarà mal vist si vas amb una persona del sexe oposat tot i que només sigui un amic. I per últim el més important no facis el que vulguis sinó el que marca la societat.
Bé crec que no em deixo res. Així doncs quants bitllets vol?

- Bueno només venia a preguntar que era el que marcava el recorregut, no vull cap bitllet. Crec que aniré a peu així podré decidir en cada moment cap a quin camí vull anar i no cap a on m'obliguen anar.