viernes, 31 de diciembre de 2010

Feliç 2011!



Un any més, aquí estic davant de l'ordinador pensant i recomptant com ha estat aquest 2010. 

Cada any que passa és un any d'experiència, de coneixement i de descobriment. En aquest hi han passat moltes coses, de les quals cada una m'ha ensenyat que no tot es pot calcular i que no tot es pot preveure. He conegut a gent diferent i sobretot gent que m'ha donat claus per anar obrint parts de mi que no sabia que tenien pany.

He pogut descobrir  que tot allò que m'envolta és tan enriquidor per mi i pel desenvolupament de la meva personalitat, que això fa que desitgi un altre any similar. Que a vegades no saps qui són els que t'envolten fins que preguntes, fins que descobreixes, fins que trobes la connexió per entrar a dintre seu. I es llavors quan t'hi enganxes, perquè el que hi veus és tan estrany, tan bell i tan encantador que t'hi quedaries una bona estona. I es aquí on em trobo a mi mateixa, i on m'hi sento com a casa.


Amb un dels meus grans somriures...Us desitjo un any de descobriment personal, força per lluitar contra les adversitats que es puguin presentar i sobretot molta felicitat.


domingo, 12 de diciembre de 2010

Les illes medes.


El tresor que m'omple l'ànima de tranquil·litat i de pau.