lunes, 28 de febrero de 2011

Benvingut al món de la incompetència.

La meva indignació creix a mesura que em vaig trobant pel meu camí incompetents en llocs de treball importants.
És tan injust que aquestes persones segueixin treballant a llocs, on ni tan se vols tenen la motivació ni l'interès. Si aquestes persones a més tenen al seu càrrec a altres persones això es converteix en un caos bestial. Els que estan abaix s'indignen i no treballen bé. Crec que l'incompetència s'encomana fins i tot anant a un lloc per oci també me'ls trobo.
Llavors em podríeu dir, però quan vas per oci hauries de tenir més paciència...i sí, la tinc! però una cosa és carregar-te de paciència i una altre de ben diferent és que et prenguin per tonta.Us posaré dos exemples per a què veieu d'on em ve la indignació.
El primer és el d'oci. Vaig anar a esquiar i vaig anar a llogar les botes  i els hi vam preguntar als de la botiga si ens podien posar bé les fixacions dels esquis. Ens van dir que cap problema, que això era un moment. I quina és la sorpresa quan arribem a pistes? Que les fixacions no estan ben col·locades però no ben col·locades per mil·límetres sinó que gairebé hi cabien les dues botes en una fixació.
I per últim, en el món laboral. una monitora de menjador en un patí de 30 nens de P3, els quals no paren de jugar. La noia no sap fer res més que posar-se a llimar les ungles en comptes de mirar què fan els nens, res per si s'obren el cap jugant.
En fi, en podria explicar més perquè últimament me'ls estic trobant tots però crec que amb això ja en teniu prou.