jueves, 6 de agosto de 2009

sexe al 45???

i als 60 i a l'edat que vulguis mentres el teu cos i les teves ganes ho permetin. A cada edat amb diferents estris, amb més o menys temps, a llocs diferents el que es vulgui i més. El sexe és un additiu que ens produeix plaer, i ens aporta energia, alegria, mil i una cosa. Perquè hauríem de privar-nos del sexe a una edat, per què la gent diu que està mal vist? per què hi han altres coses abans que el sexe? val, si es qüestió de prioritats, anem a prioritzar; una pastilla al matí, mitja a la tarda i una bona estona de sexe a la nit o al matí ( això a gustos). Ja està es tan senzill com esborrar del cap que a partir dels 45 no hi ha sexe, i la resta ja ho posa cadascú.
El sexe és per qui el vulgui practicar i qui s'ho vulgui passar bé independentment de l'edat. I si és qüestió de canviar les mentalitats canviem-les però el que no pot ser és que es perdi aquest gran plaer que ens proporciona la natura.

1 comentario:

  1. Molt bé que es practiqui sexe a l'edat que cadascú vulgui, però tampoc cal que facis un escrit i provoquis que la nostre imaginació fabriqui imatges perverses XDDDDDDD

    ResponderEliminar