lunes, 16 de noviembre de 2009

Ja estan aquí les joguines.


Com cada any ja han arribat els anuncis de les joguines, aquests que t’estan avisant que dintre de poc els nens començaran a fer la carta als reis macs, i per tan que les demanaran. Aquest any hi ha una cosa que m’ha cridat molt l’atenció, hi ha unes Barbies que són fashionistes, és a dir, que van a la moda. Hi han sis nines que van vestides de diferent manera i cada una d’elles reflecteix un estil de moda diferent. Fins aquí podríem començar a pensar bueno pues tipus gòtica, dels anys 60, roquera, esportista, provocativa, no se alguna cosa com aquesta i que ens trobem, doncs que els sis estils són ; glamurosa, rebel, artista, atrevida, simpàtica i carinyosa. Des de quan hi ha un estil de moda que sigui simpàtica o carinyosa? Vull dir com es vesteix una persona simpàtica o una carinyosa? Es pot reconèixer una característica per la roba?

Se que si ens em de posar a mirar amb lupa joguina per joguina segur que hi trobarem de tot, però el que no pot ser es que es vengui una característica de personalitat com un estil de moda, només escriure això s’hem posa una cara de circumstància amb una única expressió a la boca; eing?

4 comentarios:

  1. la qüestió aquí és vendre.

    dirien el que sigui per vendre més. si poséssin estil gòtic (fent honor als seus eslògans), no crec que venguessin tantes nines com les simpàtiques o les carinyoses, perquè poques nenes s'hi sentirien identificades.

    tot es marketing, tristament

    ResponderEliminar
  2. És clar, un gòtic no sembla ni simpàtic ni carinyòs.

    He dit sembla.

    ResponderEliminar
  3. Jajajaja ja no saben que inventar per vendre XDDDD També crec que hi havia unes barbies (crec, sinó unes nines d'estil similar) que eren "mosqueteres" jajajajaja....Tot plegat molt trist!

    ResponderEliminar
  4. Reis MAGS... no MACS... ¬¬

    ResponderEliminar