jueves, 16 de abril de 2009

Y tu de quién eres?


Des de que som petits alguna que una altre vegada hem berenat pa amb xocolata i llet amb cacau, però resulta curiós que en tots els productes sempre hi han més d’una marca. Per aquest berenar concretament jo elegeixo Nutella i Nesquik però hi ha qui prefereix Nocilla i Colacao.

I Vosaltres de quién sois?

6 comentarios:

  1. La meva alèrgia als fruits secs va fer que la meva infància fos bastant dura sense poder menjar nocilla. En quant al cacau, m'agradava molt més el Nesquik.

    ResponderEliminar
  2. Jo soc de xocolata, m'és molt indierent, de fet, no sé si sabria distingir el gust entre la nutella i la nocilla, entre el nesquik i el colacao si, però entre la nocilla i nutella no.

    Suposso que em tira na mica més el colacao però crec que deu ser per herència familiar i costum més que un altre cosa

    ResponderEliminar
  3. Si aquesta alèrigia als fruits secs li adjuntessis que no t'agradava jugar a futbol s'ha de dir "pococriterio" que has tingut una infància molt dura XDDDDDDDDD
    Sort encara en tens que miraves Bola de Drac (tot i que no gaire, i odiaves les etapes més bones de la mítica sèrie de la nostre infància, com per exemple l'excel·lent saga de l'ambigü sexual d'en frezeer XD).
    Pel que fa al tema propossat per l'Ester, jo sóc més de nocilla de dos colors amb galetes maria, ja que amb el pa mai m'ha fet el pes. I pel que fa al colacao o nescuit, jo sempre je estat de "Cacaulat" XD i en defecte d'aquest de "nescafè" descafeinat ja que de petit només provava la cafeina de la cocaola XD

    ResponderEliminar
  4. Ester ets una elitista, i la gent que només pot beure "Batido de Cacao" del Dia i menjar "Crema de chocolate" del Lidl?
    No van preferir un o altre, només van poder optar a aquest.

    ResponderEliminar
  5. Crec que la paraula elitista no és correcte en tot cas és reduccionista, per qué la pregunta només va per aquell grup de gent que alguna vegada li ha passat o s'ho ha plantejat, els altres ja no hi entren.

    ResponderEliminar
  6. Reduccionista SEGUR que no és la paraula Hester! El reduccionisme és una posició filosófica, no un criteri.
    Per cert, era una broma eh!!!! :P

    ResponderEliminar