domingo, 5 de septiembre de 2010

L'enyorança de setembre.

1 de setembre; la gent comença a preparar-se les coses per començar el nou curs. Tornar a allò que el juny va finalitzar. La gent torna cap a casa perquè les vacances ja han acabat. Cada any em passa el mateix, a aquestes dades em comença a venir un sentiment d'enyorança, ganes de tornar a començar a la rutina de l'hivern, ganes que el fred torni i ganes de passar estones en el pis d'estudiants. Aquest any però, no és el mateix. El sentiment hi és però no puc recordar sensacions que tenia al pis perquè aquest any serà diferent. Tot serà nou i tot serà tornar a començar.
Sé que no començo de zero però hauré de crear noves sensacions i nous records per a què al setembre següent pugui recordar-ho amb el mateix sentiment.

1 comentario:

  1. Bé, doncs d'una manera o d'una altra, tot torna a començar. Tot torna a posar-se cada cosa al seu lloc, tot tornar a nèixer i a començar a passar, així que abans de que acabi, disfruta-ho!
    P.D. Doncs sí, en Rulo (el vocal) es va largar de la Fuga. Ell ha començat aquest projecte individual, ja té programat algun concert i a finals de mes treu el CD (que promett!) i el grup ha pillat a un altre tio per intentar continuar endavant (també han tret un single però a mi em fa bastanta pena...)

    A cuidar-se i ànims en aquest re-inici!

    ResponderEliminar