miércoles, 4 de marzo de 2009

La poma podrida

Resulta curiós però les persones quan estem rodejades, envoltades, acompanyades de segons quines altres persones ens comportem o actuem de maneres diferents. Això provoca una pèrdua de qualitat en la persona. Si és ben cert que no podem deixar de interactuar amb allò que ens envolta i que es difícil o si més no costos en quan a temps saber com és una persona amb totes les seves qualitats i els seus defectes, independitzant-lo del seu entorn.

Contextos diferents persones diferents. Si que tenim una base que mai canvia però els nostres rols no paren de modificar-se en funció del context en el qual et trobes. Es com la metàfora de la poma podrida, si la deixes envoltada d’alguna poma sana tard o d’hora aquesta acabarà podrint-se. Però si estàs a temps i la separes, l’allunyes de la font de contaminació podràs salvar-la. Si convertíssim a les persones en pomes, seria tan fàcil llençar les podrides i guardar les sanes.

M’agradaria ser la fruitera de les persones per poder salvar aquelles que s’estan començant a podrir.

2 comentarios:

  1. Aquest blog que va de pensar i fliosofia d'aquesta barata....traidora mira que deixar tirats els fotologueros XD

    ResponderEliminar
  2. A diferència de la fruita, hi ha persones més influenciables que altres.

    Podem contemplar com algú es podreix, sense imitar-lo.

    Mmmm, crec que "aquesta base que mai canvia", va canviant també, però molt a poc a poc. Fa uns anys jo era la persona més introvertida, tímida i reservada. No estic a l'altre extrem, però anam evolucionant, cap a bé o cap a mal.

    Fins aviat, pometa!=)

    ResponderEliminar