sábado, 30 de mayo de 2009

La curiosidad mató al gato.

El essers humans a vegades som tan “masoques” que sembla mentida que tinguem un cervellet per pensar. Hi ha una cosa que mai podré entendre, la curiositat passa per sobre de tos els mals de cap. Un exemple típic i tòpic; estàs surtin amb un noi i el principi no vols parlar de les antigues relacions d’aquella persona, però amb el temps ho acabes fent i el pitjor de tot es que acabes trobant informació que no t’agrada veure i que per molt que et faci mal no vols treuen els ulls d’allà. Per què la curiositat va tan enllà? Serà per què vols agafar perspectiva? Saber com és aquella persona fora del teu cercle? Per què no te’n fies ni de la teva ombra? Per proves? Per què? No ho entenc? Però és així i com més busques més raons trobes per seguir buscant, en fi sigui com sigui tinc una curiositat que no m’ha matat per algun dia ho farà.

PD: Quan vegis una porta i tinguis ganes de obri-la ADVERTÈNCIA ni tan sols t’acostis al pany.

2 comentarios:

  1. No sé com t'ha passat pel cap aquest exemple tan tòpic i típic XD....Ai aquesta curiositat que ens mata a vegades i que no ens deixa veure més enllà de les coses.....

    ResponderEliminar
  2. PD: Quan vegis una porta i tinguis ganes de obrir-la, ADVERTÈNCIA ni tan sols t’ho pensis. Obra-la i oblidat del tema.

    ResponderEliminar